Tietosuojakäytäntö - lue tietosuojakäytäntömme - Vaimo

Tietosuojakäytäntömme on voimassa, kun käytät verkkosivustoamme. Luethan tietosuojakäytännön huolellisesti. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että yksityisyytesi on suojattu. Jos keräämme tai pyydämme tietojasi, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa tätä verkkosivustoa käytettäessä, niitä käytetään vain tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ja sivun sisältöä. Tarkista tämä sivu aika ajoin varmistaaksesi, että olet tyytyväinen mahdollisiin muutoksiin ja voimassa olevaan tietosuojakäytäntöön. Tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi 9. Syyskuuta 2021.

KUKA KERÄÄ TIEDOT?

Tätä sivustoa ylläpitää Vaimo. Vaimolla on useita konserniyhtiöitä. Tässä tietosuojakäytännössä viittaus “me” tarkoittaa Vaimoa ja konserniyhtiöitämme. Vaimo on rekisterinpitäjä ja keräämme ja käytämme seuraavaksi mainittuja tietoja.

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME SINUSTA?

Keräämme seuraavia tietoja, kun vierailet sivustollamme ja täytät lomakkeen:

  • Nimesi
  • Yhteystietosi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, osoitteesi
  • Yrityksesi Y-tunnuksen
  • Mieltymyksesi ja kiinnostuksen kohteesi

Verkkosivuston käyttötiedot kerätään evästeiden avulla (katso lisätietoja evästeistä alta).

MITÄ TEEMME NÄILLÄ TIEDOILLA?

Tarvitsemme näitä tietoja ymmärtääksemme tarpeesi ja tarjotaksemme sinulle sopivia tuotteita ja palveluita. Erityisesti keräämme ja käytämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Sisäiseen kirjanpitoon ja verkkosivustomme käytön analysointiin
  • Parantaaksemme verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme
  • Kommunikoidaksemme kanssasi verkossa ja tarjotaksemme sinulle oleellisia tietoja
  • Mainossähköpostien lähettämiseen uusista tuotteista, erikoistarjouksista tai muista tiedoista, jotka mielestämme saattavat kiinnostaa sinua. Käytämme antamaasi sähköpostiosoitetta.
  • Muokataksemme verkkosivujamme kiinnostuksen kohteidesi mukaan
  • Laillisten etujemme vuoksi, mutta vain, jos etusi, oikeutesi tai vapautesi eivät ohita niitä

MISSÄ TIEDOT SÄILYTETÄÄN?

Tietoja säilytetään toimistoissamme ja konserniyhtiöissämme, suojatuilla palvelimilla, palveluntarjoajilla (esimerkiksi Hubspot) ja edustajilla tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

MITEN JAAMME TIETOJA?

Saatamme jakaa tietoja valitsemillemme kumppaneille. Lisäksi saatamme joutua jakamaan joitakin edellä mainituista tiedoista muiden osapuolten, kuten neuvonantajiemme tai ulkopuolisten kumppaneiden kanssa. Tietojen vastaanottajaa sitoo salassapitovelvollisuus. Saatamme myös joutua jakamaan joitakin henkilötietoja, kuitenkin aina lain noudattamisen edellyttämällä tavalla.

JAAMMEKO TIETOJA ETA-ALUEELTA?

Jos siirrämme sinusta tietoja ETA: n ulkopuolelle, teemme sen Euroopan yleisen tietosuoja -asetuksen 2016/679 (GDPR) ja muiden sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Käytämme tarvittaessa EU-standardin sopimuslausekkeita sekä muita suojatoimia, kuten tietojen salausta ja minimointia.

JAAMMEKO TIETOJA ISO-BRITANNIASTA?

Iso-Britannian hallitus on ilmoittanut, että 31. joulukuuta 2020 jälkeen tietojen siirto Iso-Britanniasta Euroopan talousalueelle on sallittua.

Kun siirrämme tietoja Iso-Britannian ulkopuolelle (muualle kuin Euroopan talousalueelle), noudatamme Iso-Britannian uusia määräyksiä tai, jos määrityksiä ei ole,

Käytämme EU -vakiomuotoisia sopimuslausekkeita (jotka Iso-Britannian hallitus on hyväksynyt tarjoavan asianmukaiset suojatoimet rajoitetuille siirroille Iso-Britanniasta) sekä muita suojatoimia, kuten tietojen salausta ja minimointia.

ONKO MEILLÄ EU:N JA ISO-BRITANNIAN EDUSTAJIA?

ETA-alueen ulkopuolisille konserniyhtiöille Vaimo Group Services on nimitetty heidän EU-edustajakseen.

Muiden kuin Iso-Britannian konserniyhtiöidemme osalta Vaimo UK Limited on nimitetty Iso-Britannian edustajaksi.

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJA?

Säilytämme tietoja enintään niin kauan kuin on tarpeen. Tietojen säilytysaika riippuu kyseisten tietojen luonteesta ja tarkoituksesta, joita varten niitä käsitellään. Säilytämme tietoja enintään kohtuullisen ajan, ottaen huomioon mahdollisten vaateiden vanhentumisajat, minkä jälkeen ne tuhotaan.

KUINKA TURVAAMME TIEDOT?

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että henkilötietosi ovat turvassa ja että olemme toteuttaneet sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisia turvatoimia. Henkilötietojesi eheyden säilyttämiseksi ja tietojen menettämisen sekä luvattoman pääsyn tai paljastamisen estämiseksi, olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset fyysiset, sähköiset ja hallintomenettelyt. Näin suojaamme verkossa keräämiämme tietoja katoamiselta, väärinkäytöltä, luvattomalta muuttamiselta ja tuhoamiselta. Vain valtuutetuilla työntekijöillämme ja palveluntarjoajillamme, jotka käsittelevät tietoja puolestamme, on pääsy henkilötietoihisi. Työntekijöidemme, joilla on pääsy henkilötietoihisi, on noudatettava tietosuojakäytäntöjämme. Lisäksi kaikki kolmansien osapuolten palveluntarjoajat, jotka käsittelevät puolestamme tietoja, toimivat sopimusvelvoitteiden alaisina. Näin varmistamme, että vaadittu suojaustaso on olemassa ja että henkilötietojasi käsitellään vain ohjeidemme mukaisesti.

KUINKA KÄYTÄMME EVÄSTEITÄ?

Käytämme evästeitä verkkosivustomme analysoimiseen, personointiin ja parantamiseen. 

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneen kiintolevylle, laitteelle tai selaimelle, kun käytät verkkosivustoja. Evästeet auttavat analysoimaan verkkoliikennettä tai ilmoittavat sinulle, kun käyt verkkosivustolla, ja mahdollistavat verkkosovellusten vastata sinulle yksilönä. Tämän avulla verkkosovellus voi räätälöidä toimintansa tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan keräämällä ja muistelemalla tietoja asetuksistasi. Voit hallita verkkosivustojen evästeiden käyttöä määrittämällä selaimesi yksityisyysasetukset ja evästeasetukset.

Evästeitä on erityyppisiä. Me ja yritykset, jotka auttavat meitä liiketoiminnassamme, käytämme evästeitä useilla tavoilla.

Välttämättömät evästeet ovat ratkaisevan tärkeitä verkkosivustomme perustoiminnoille, eikä verkkosivustomme toimi suunnitellulla tavalla ilman niitä. Niitä käytetään sivuilla navigointiin, käyttäjän tilan säilyttämiseen eri sivunäkymissä, ihmisten ja bottien erottamiseen tai verkkosivuston kuormituksen tasapainottamiseen. Nämä evästeet eivät tallenna henkilökohtaisia ​​tietoja.

Toiminnalliset evästeet auttavat suorittamaan tiettyjä toimintoja, kuten verkkosivustomme sisällön jakamisen sosiaalisen median alustoilla, palautteen keräämisen ja muiden kolmansien osapuolten ominaisuuksien toimimisen tai suosimasi kielivaihtoehdon ja sijainnin muistamisen.

Analyyttisia evästeitä käyttämällä ymmärretään, miten olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja nimettömästi. Nämä evästeet auttavat tarjoamaan tietoja mittareista, kuten kävijämääristä, poistumisprosentista, liikenteen lähteestä jne. Käytämme analyyttisiä, liikennelokin ja aikaleiman evästeitä, kuten Google Analytics, Google Tag Manager ja Hot Jar, tunnistamaan käytettävät sivut. Lokitiedostojen ja muun tekniikan avulla voimme myös kerätä lisätietoja verkkosivustomme käytöstä, kuten: käytetyn verkkotunnuksen nimi, selaintyyppi ja käyttöjärjestelmä, katsellut verkkosivut, klikatut linkit, IP -osoitteet, kuinka kauan verkkosivustollamme vietetään aikaa, viittaava URL -osoite tai verkkosivu, joka ohjasi käyttäjän verkkosivustollemme, sekä mobiililaitteen tunnus, nimi ja malli. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä koskevia tietoja ja parantamaan verkkosivustoamme räätälöimään sen asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Käytämme näitä tietoja vain tilastollisiin analyysitarkoituksiin ja sitten tiedot poistetaan järjestelmästä.

Suorituskykyevästeitä käytetään ymmärtämään ja analysoimaan verkkosivustomme keskeisiä suorituskyky-indeksejä, joiden avulla voimme tarjota sinulle paremman käyttökokemuksen.

Mainosevästeitä käytetään kävijöiden seuraamiseen eri sivustoilla ja mainosten näyttämiseen, jotka ovat sinulle merkityksellisiä vierailtujen sivujen perusteella, sekä analysoimaan mainoskampanjoiden tehokkuutta. Käytämme työkaluja, kuten Google AdWords, Google DoubleClick, Google Tag Manager ja CloudFlare, analysoidaksemme käyttäjien käyttäytymistä ja navigointia verkkosivustollamme, vuorovaikutusta aktiivisten kampanjoiden kanssa ja optimoidaksemme mainoksemme ja räätälöidäksemme ne kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Käytämme evästeitä Albacrossilta, Facebookilta ja Linkediniltä, jotta voimme näyttää relevantteja mainoksia mieltymystesi perusteella, toteuttaa asetuksesi kun palaat verkkosivustollemme, toimittaa sarjan mainostuotteita ja seurata sulautettujen palveluiden käyttöä.

Voimme yhdistää nämä tiedot muihin tietoihin, jotka olemme keränneet sinusta tai jotka olet antanut meille, mukaan lukien tarvittaessa käyttäjänimesi, nimesi ja muut henkilökohtaiset tietosi. Tällaiset tiedot tallennetaan HubSpotiin. Lisätietoja aiheesta löydät HubSpotin artikkeleista: HubSpot cookie security and privacy sekä What cookies does HubSpot set in a visitor’s browser.

Kaiken kaikkiaan evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman verkkosivuston, koska voimme seurata, mitkä sivut ovat mielestäsi hyödyllisiä ja mitkä eivät. Eväste ei anna meille pääsyä tietokoneeseesi tai mihinkään sinusta, lukuun ottamatta tietoja, jotka haluat jakaa kanssamme.

Voit hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä halutessasi muuttaa selainasetustasi hylkäämään evästeet. Tämä voi estää sinua hyödyntämästä verkkosivustoamme täysimääräisesti. Voit myös hallita asetuksiasi verkkosivustomme evästeasetuksissa.

Voit asettaa selaimesi olemaan hyväksymättä evästeitä. Tämä voi kuitenkin tarkoittaa, että sen seurauksena jotkin verkkosivustomme ominaisuuksista eivät välttämättä toimi.

ONKO VERKKOSIVUSTOLLAMME LINKKEJÄ MUILLE SIVUSTOILLE?

Verkkosivustollamme voi olla linkkejä muille verkkosivustoille, joita tämä tietosuojakäytäntö ei koske. Niihin sovelletaan verkkosivustojen omia tietosuojakäytäntöjä. Kun olet käyttänyt näitä linkkejä poistuaksesi verkkosivustoltamme, huomaa, ettemme hallitse muita vierailtuja verkkosivustoja emmekä ole vastuussa sellaisten tietojen suojaamisesta ja yksityisyydestä, jotka annat vieraillessasi näillä verkkosivustoilla.

HENKILÖTIETOJEN- JA OIKEUKSIEN HALLINTA

Voit rajoittaa henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä seuraavilla tavoilla:

Aina kun sinua pyydetään täyttämään verkkosivustollamme oleva lomake, voit ilmoittaa ‘opt-in’ -valintaruudun kautta, jos haluat, että tietojasi ei saa käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos olet aiemmin hyväksynyt, että tietojasi voi käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin, voit myös kieltäytyä vastaanottamasta tämän tyyppisiä viestejä seuraamalla sähköpostiviestissä olevia ‘opt-out’-ohjeita.

Voit muuttaa asetuksiasi, poistaa evästeitä ja peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Jos haluat tehdä niin, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Voit pyytää tietoja henkilötiedoista, joita pidämme sinusta paikallisten tietosuojalakien mukaisesti. Jos haluat kopion sinua koskevista tiedoista, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Jos uskot, että kaikki hallussamme olevat tiedot ovat vääriä tai puutteellisia, kirjoita tai lähetä meille sähköpostia mahdollisimman pian yllä olevaan osoitteeseen. Korjaamme virheellisesti havaitut tiedot viipymättä.

Sinulla on myös oikeus pyytää meiltä joidenkin hallussamme olevien ja käsittelemiemme tietojen poistamista tietyissä olosuhteissa (“oikeus tulla unohdetuksi”). Annamme sinulle lisätietoja oikeudesta tulla unohdetuksi, jos lähetät meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

MITEN VOIT OTTAA YHTEYTTÄ?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected], jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai sinusta keräämistämme tiedoista. Jos emme pysty ratkaisemaan kysymystäsi tai huolenaihetta, ota yhteyttä asuinmaasi, työmaasi tai väitetyn rikkomuksen maan valvontaviranomaiseen saadaksesi lisätietoja oikeuksistasi ja muodollisen valituksen tekemisestä.

Hei!

Valitse sivu

Pin It on Pinterest