Personvernerklæringen vår gjelder når du bruker nettstedet vårt. Sørg for at du leser denne informasjonen nøye. Vi er forpliktet til å sikre at personvernet ditt er beskyttet. Skulle vi samle inn eller be deg om å oppgi visse opplysninger som kan identifisere deg under bruk av dette nettstedet, kan du være trygg på at de bare blir brukt i samsvar med denne personvernerklæringen. Vi kan endre denne personvernerklæringen ved å oppdatere denne siden. Du bør sjekke denne siden fra tid til annen for å sikre at du er enig i endringene som er gjort i personvernerklæringen vår og for å fortsette å bruke nettstedet vårt på dette grunnlaget. Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert den 25. mars 2019.

Hvem samler inn informasjonen?

Dette nettstedet drives av Vaimo. Vaimo har en rekke konsernselskaper som er oppført her. I denne personvernerklæringen er referanser til «vi» eller «oss» Vaimo og våre konsernselskaper. Vaimo er behandlingsansvarlig, og vi samler og bruker enkelte opplysninger om deg.

Hvilke opplysninger samler vi inn om deg?

Vi samler inn informasjon om deg når du besøker nettstedet vårt og fyller ut skjemaer:

  • Navnet ditt
  • Kontaktinformasjonen din, herunder e-postadresse, telefonnummer og adresse
  • Din bedriftsinformasjon
  • Dine preferanser og interesser

Informasjon om nettstedets bruk samles inn ved hjelp av informasjonskapsler (se mer informasjon om informasjonskapslene nedenfor).

Hva vi gjør med informasjonen om deg

Vi trenger denne informasjonen for å forstå dine behov og gi deg relevante produkter og tjenester. Vi samler særlig inn informasjonen og bruker den av følgende grunner:

  • For intern dokumentasjon og analyse av bruken av nettstedet vårt
  • For å forbedre nettstedet, produktene og tjenestene våre
  • For å sende salgsfremmende e-poster om nye produkter, spesialtilbud eller annen informasjon vi tror kan være av
  • interesse for deg ved å bruke e-postadressen du har gitt oss
  • For å tilpasse nettstedet vårt i henhold til dine interesser
  • For våre legitime interesser, men bare hvis disse ikke blir tilsidesatt av dine interesser, rettigheter eller friheter

Hvor blir informasjonen lagret?

Informasjon oppbevares på våre kontorer og hos våre konsernselskaper, på sikre servere, hos tjenesteleverandører (dvs. Hubspot), representanter og agenter som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Hvordan deler vi informasjonen?

Vi kan også dele opplysninger om deg med våre utvalgte samarbeidspartnere. Det kan også hende at vi må dele noen av de ovennevnte informasjonskategoriene med andre parter, som våre profesjonelle rådgivere eller eksterne samarbeidspartnere. Mottakeren av informasjonen vil være bundet av taushetsplikt. Vi kan også bli pålagt å dele noen personopplysninger som kreves for å overholde loven.

Hvor lenge lagrer vi informasjonen din?

Vi oppbevarer informasjonen ikke lenger enn det som er nødvendig for de formålene den behandles for. Hvor lenge vi oppbevarer informasjonen din vil være avhengig av den aktuelle informasjonens art og hvilke formål den behandles for. Vi oppbevarer ikke informasjonen lenger enn det som er rimelig, under hensyntagen til foreldelsesfristene for potensielle krav, hvoretter de blir ødelagt.

Sikkerhet

Vi er opptatt av å sikre at personopplysningene dine er sikre, og har iverksatt sikkerhetstiltak i tråd med gjeldende personopplysningslov.

For å bevare integriteten til dine personopplysninger og forebygge tap av data og uautorisert tilgang eller deling, har vi iverksatt passende fysiske, elektroniske og ledelsesmessige rutiner for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn på nett og beskytte den mot tap, misbruk og uautorisert endring og ødeleggelse.

Bare våre autoriserte ansatte, og de av våre tjenesteleverandører som behandler data på våre vegne, har tilgang til dine personopplysninger. Våre ansatte som har tilgang til dine personopplysninger, er pålagt å overholde våre personvern- og sikkerhetspolicyer. Alle tredjeparts tjenesteleverandører som fungerer som databehandlere for oss, er underlagt kontraktsmessige krav for å sikre at et passende sikkerhetsnivå som kreves er på plass og at dine personopplysninger bare behandles i samsvar med instruksjonene våre.

bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å analysere, tilpasse og forbedre nettstedet vårt.

En informasjonskapsel er en liten fil som ber om tillatelse til å bli lagret i nettleseren din. Når du godtar dette, legges filen til, og informasjonskapselen hjelper med å analysere nettrafikk eller forteller deg når du besøker et nettsted. Informasjonskapsler lar nettapplikasjoner respondere på deg som individ. Nettapplikasjonen kan tilpasse seg til dine behov, hva du liker og misliker, ved å samle inn og huske informasjon om dine preferanser.

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogger for å identifisere hvilke sider som blir brukt. Dette hjelper oss med å analysere data om nettsidetrafikk og forbedre nettstedet vårt for å skreddersy det til kundens behov. Vi bruker bare denne informasjonen til statistiske analyseformål og dataene blir deretter fjernet fra systemet.

I sum hjelper informasjonskapsler oss med å gi deg et bedre nettsted ved å gjøre det mulig for oss å overvåke hvilke sider du synes er nyttige og ikke. En informasjonskapsel gir oss på ingen måte tilgang til datamaskinen din eller informasjon om deg annet enn dataene du velger å dele med oss. Du kan velge å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler automatisk, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingene slik at den avviser informasjonskapsler. Dette kan hindre deg i å få fullt utbytte av nettstedet.

Vi kan også samle inn ytterligere informasjon om din bruk av nettstedet vårt gjennom loggfiler og annen teknologi, herunder: ditt domenenavn; nettlesertype og operativsystem; nettsider du besøker, lenker du klikker på; din IP-adresse; tidsstempler og hvor lang tid du brukte på nettstedet vårt; den henvisende nettadressen eller nettsiden som førte deg til nettstedet vårt; steds- og språkinformasjon; og din mobile enhets-ID, navn og modell. Vi kan kombinere denne informasjonen med annen informasjon som vi har samlet inn om deg eller som du har gitt oss, inkludert, hvor det er aktuelt, ditt brukernavn, navn og annen personlig informasjon. For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker, vennligst besøk HubSpots nettside om informasjonskapsler og hvilke informasjonskapsler HubSpot lagrer i en besøkendes nettleser. Du kan stille inn nettleseren din til ikke å godta informasjonskapsler. Imidlertid kan noen av våre nettstedsfunksjoner ikke fungere som et resultat.

Lenker till andre nettsteder

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke er underlagt denne personvernerklæringen. I stedet styres de av sine egne personvernregler. Når du har brukt disse lenkene for å forlate nettstedet vårt, må du være oppmerksom på at vi ikke har noen kontroll over de andre nettstedene du besøker og vi er ikke ansvarlig for beskyttelsen og personvernet av informasjon du gir når du besøker slike nettsteder.

Kontroll av dine personopplysninger og endringerControlling your personal information and correction

Du kan velge å begrense innsamlingen eller bruken av personopplysningene dine på følgende måter:

  • Hver gang du blir bedt om å fylle ut et skjema på nettstedet vårt, vil du kunne indikere via en avmerkingsboks om du vil at informasjonen skal brukes av noen til direkte markedsføringsformål hvis du tidligere har samtykket til vår bruk av dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål. Du kan også velge å melde deg av fremtidig kommunikasjon av denne typen ved å følge instruksjonene for avmelding i e-posten.
  • Du kan når som helst endre innstillingene dine, slette informasjonskapsler og trekke tilbake samtykket ditt. Send en e-post til [email protected] hvis du ønsker å gjøre dette.
  • Du kan be om detaljer om personopplysningene vi har om deg i henhold til lokale lover om personopplysning. Send en e-post til [email protected] hvis du ønsker en kopi av informasjonen vi har om deg.
  • Hvis du mener at informasjonen vi har om deg er feil eller ufullstendig, kan du skrive til oss eller sende en e-post så snart som mulig på adressen ovenfor. Vi retter umiddelbart informasjon som har vist seg å være feil.
  • Du har også retten til å be oss om at noe av informasjonen vi har og behandler skal slettes («retten til å bli glemt») under visse omstendigheter. Vi vil gi deg ytterligere informasjon om retten til å bli glemt når du sender en e-post til [email protected]
  • You may choose to restrict the collection or use of your personal information in the following ways:

Hvordan du kan kontakte oss

Kontakt oss via e-post til [email protected] hvis du har spørsmål om personvernerklæringen vår eller informasjonen vi har om deg. Hvis vi ikke klarer å løse forespørselen eller bekymringen din, kan du kontakte tilsynsmyndigheten i bostedslandet, arbeidslandet eller landet hvor du har blitt krenket for ytterligere informasjon om dine rettigheter og hvordan du kan sende inn en formell klage.

Hello!

Choose your site